SKUPINA PV

Sporočila za medije

22.01.2013

Večer serenad v družbi Rudarskega okteta Velenje

Rudarski oktet Velenje bo za vse ljubitelje melodij s čustvenim nabojem organiziral večer serenad. Koncert bodo izvedli v soboto, 26. januarja 2013, ob 19. uri v Orgelski dvorani Glasbene šole Frana Koruna Koželjskega Velenje. Enkratna energija članov okteta in njihovih gostov kar vabi, da preživite januarski večer v družbi skladb, ki odprejo srce in ga napolnijo z optimizmom.

Nastopi Rudarskega okteta Velenje so zmeraj polni iskrivosti, čustev ter melodij, ki prihajajo iz srca. Takšen nastop se obeta tudi na večeru serenad, ki ga pripravljajo skupaj z gosti. Posebej za to priložnost so k sodelovanju povabili sopranistko Petro Turk Rupreht in tenorista Sergeja Ruprehta. Gostja na klavirju bo Mateja Pleteršek. Verzi, ki beležijo spomine in burijo domišljijo, se bodo zagotovo dotaknili vsakogar. Čudovite melodije s prefinjeno mešanico veselja in bolečine so zagotovilo za nepozaben večer.

Rudarski oktet Velenje, katerega umetniški vodja je Danica Pirečnik, že štiriintrideset let razveseljuje in navdušuje širše množice poslušalcev. S svojimi nastopi so pridobili ugled tako na slovenskih tleh kot tudi izven naših meja. Njihov repretoar vključuje tako slovenske ljudske pesmi, umetne skladbe iz preteklih obdobij in sodobne skladbe, kot tudi lahkotnejše, zabavnejše ritme.

VSTOPNICE ZA KONCERT SO ŽE POŠLE!

   
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas