SKUPINA PV

Sporočila za medije

21.01.2013

Krožki Socvetje v PV Centru starejših Zimzelen se nadaljujejo

V PV Centru starejših Zimzelen v Topolšici tudi v tem letu nadaljujejo izvedbo različnih ustvarjalnih delavnic. Pester nabor krožkov, ki so jih poimenovali Socvetje, udeležencem omogoča, da se preizkusijo v najrazličnejših ročnih spretnostih.

Krožki Socvetje so namenjeni vsem, ki se želijo ob prijetnem druženju naučiti novih veščin in se obogatiti z najrazličnejšimi koristnimi nasveti. Krožki potekajo v prostorih PV Centra starejših Zimzelen, za njihovo izvedbo pa skrbijo prostovoljci. Od januarja do aprila 2013 so pripravili pester nabor krožkov: izdelava naravne kozmetike, kvačkanje, polstenje, zeliščarstvo, peka kruha, pletenje košar, priprava slanega testa in njegova uporaba, izdelava vitraža in aranžiranje cvetja. Prijave zbirajo pri animatorki Ani Šimenc na telefon 031 792 416 ali po elektronski pošti ana.simenc@pvzimzelen.si.

V PV Centru starejših Zimzelen vse od ustanovitve leta 2009 razvijajo programe za kulturno in družabno življenje stanovalcev. S številnimi aktivnostmi spodbujajo kreativnost stanovalcev in motiviranost za čim daljšo lastno oskrbo, skrbijo za njihovo sprostitev, ohranjanje stikov z okolico ter zadovoljevanje duhovnih in kulturnih potreb. V ta namen pripravljajo različne dogodke in aktivnosti, kot so predavanja, praznovanja, prireditve, pikniki, izleti in drugo.

Nabor krožkov Socvetje (16.7 KB)
   
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas