SKUPINA PV

Sporočila za medije

29.01.2013

Vodstvo ter predstavniki zaposlenih za isto mizo

Vodstvo Premogovnika Velenje in direktor HTZ Velenje so se v torek, 29. januarja 2013, sestali s predstavniki Sindikata in Sveta delavcev Premogovnika Velenje in HTZ Velenje. Predstavili so jim finančni položaj v Premogovniku Velenje in njeni hčerinski družbi HTZ Velenje ter pojasnili, da ni finančnih možnosti za izplačilo delovne uspešnosti za leto 2012 in da tudi niso izpolnjeni vsi pogoji, zapisani v Kolektivni pogodbi Premogovnika Velenje, za njeno izplačilo.

Vodstvo PV IN HTZ Velenje ter predstavniki Sindikata in Sveta delavcev obeh družb so se pogovorili tudi o ostalih odprtih vprašanjih ter se dogovorili, da bodo še intenzivirali medsebojno komunikacijo. Pogovorili so se tudi o tem, da je potrebno ažurirati Kolektivno pogodbo Premogovnika Velenje in branžno pogodbo za premogovništvo, zato bodo v ta namen tudi pripravili izhodišča.

Pomembno dejstvo pa je, da v Premogovniku Velenje in njegovih hčerinskih družbah sicer vedno redno in pravočasno poravnavamo vse obveznosti do zaposlenih (izplačilo plač, regresa, plačilo vseh zakonsko predpisanih prispevkov, ostali prejemki …).

 

Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas