SKUPINA PV

Sporočila za medije

11.02.2013

Vražja modna revija Módeo na Golteh

Na vražji modni reviji, skoraj 1.500 metrov visoko, je podjetje HTZ Velenje v petek, 8. februarja 2013, predstavilo najnovejša oblačila blagovne znamke Módeo, ki je postala prepoznavna širom Slovenije in s katero se podjetje HTZ Velenje uspešno pojavlja na trgu ter zadovoljuje potrebe iz dneva v dan bolj ozaveščenih in zahtevnih kupcev.

Na izjemni lokaciji Zimsko-letnega turističnega centra Golte, kjer so na tisti dan našteli preko 1.600 obiskovalcev, so se rudarji Premogovnika Velenje s svojimi spremljevalkami sprehodili po rdeči modni pisti na smučišču pred hotelom Golte. Predstavili so najnovejšo kolekcijo za šport in prosti čas Módeo ter najnovejše vražje spodnjice. Kljub snežnim razmeram je valentinovo spodnje perilo podjetja HTZ Velenje zagotavljalo dovolj toplote, da modeli niso občutili mraza, temveč so se s pravim rudarskim ponosom v očeh in neomajno odločnostjo pogumno sprehodili do številne množice obiskovalcev in smučarjev Golt, ki so se zgrinjali na koncu modne piste in navdušeno občudovali oblačila, modele ter fotografirali. Za dodatno zviševanje temperature zimskega ozračja je s glasbenimi točkami poskrbel Miran Rudan.

V podjetju HTZ Velenje, povezani družbi Premogovnika Velenje, že 40 let izdelujejo oblačila za rudarje. Njihova oblačila za šport in prosti čas so javnosti poznana pod blagovno znamko Módeo. Vražje spodnjice za rudarje, ki so jih začeli izdelovati v preteklem letu, so postale čez noč tržna uspešnica. Spodnje perilo Módeo so na koledarju Knapi 2013 ovekovečili tudi rudarji Premogovnika Velenje, ki so s čudovitimi fotografijami preprosto očarali javnost in poželi veliko zanimanje. V duhu bližajočega praznika zaljubljencev so pripravili nove privlačne spodnjice z napisi, kot so: sladke zaGATE, ključavnica OPEN, Bodi moja oz. Bodi moj Valentinček, Nocoj si moj in Nocoj sem tvoj ter spodnjice z dodanimi kristalčki Swarovski.

V času valentinovega vas čakajo ob nakupu celodnevnih smučarskih kart za Golte vražje ugodnosti. Prav tako pa vas ob obisku Vile Široko pri Šoštanju čaka vražje presenečenje. 

Utrinki iz vražje modne revije so na ogled na http://www.rlv.si/si/fotogalerija/2007/1133.

  
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas