SKUPINA PV

Sporočila za medije

25.02.2013

»Vražje gatke« tudi za naše »prave vragce«

Dober odziv javnosti in pohvale ob razvoju vražjega spodnjega perila podjetja HTZ Velenje prebujajo tiste zamisli, za katere so menili, da so še skrivnost in naj burijo domišljijo. Na dan slovenske kulture na modni reviji na Golteh so prisotnim obljubili, da jih ne bodo pustili na cedilu in bodo nadgrajevali kolekcijo spodnjic s tematsko vezanimi motivi na različne praznike, jubileje in dogodke.

Obljubo izpolnjujejo. Tako so zdaj, ko ima že skoraj vsak izmed nas vsaj ene »vražje gate« v svojem predalu oziroma na sebi, pomislili še na najmlajše, nekoč morda tudi rudarje, zdaj pa male nadobudneže in »prave vragce« – in so pripravili kolekcijo udobnih spodnjic tudi zanje. Bližajo se velikonočni prazniki, ko obdarimo otroke s pisankami oziroma jim velikonočni zajček kaj prinese, zato bo to enkratna priložnost tudi zanj, da z »vražjimi gatkami« obdari naše »prave vragce«.
 
Sestavljajo jo fantovske in dekliške boksarice, izdelane po enakem kroju in iz enakega materiala kot tiste za odrasle. Izbirali boste lahko med dvema motivoma – eden bo rudarski, drugi pa skladno z linijo spodnjic »pravi vragec«, in sicer v treh velikostih (4–6, 8–10 in 12–14). Na voljo bodo v beli in rdeči barvi, zapakirane v prisrčni, posebej za najmlajše pripravljeni embalaži.

Spodnjice lahko naročite na spletnem naslovu www.vrazjegate.si ali brezplačni telefonski številki 080/8189, kupite pa jih lahko v Razstavno-prodajnem salonu HTZ na cesti Simona Blatnika 16 v Velenju, ob posebnih priložnostih pa tudi na vnaprej objavljenih prodajnih mestih.

 

Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas