SKUPINA PV

Sporočila za medije

26.02.2013

Golte drugo najboljše slovensko smučarsko središče

Na Golteh, izjemnem in vrhunskem Zimsko-letnem turističnem centru skoraj 1.500 metrov nad morsko gladino, zopet slavijo. S trdim delom, prizadevanjem in prijaznostjo jim je uspelo osvojiti 2. mesto v kategoriji Najboljše slovensko smučarsko središče, ki jim ga je na podlagi anket podelila priznana svetovna turistična organizacija In Your Pocket. Anketa je trajala skoraj skozi vso smučarsko sezono 2012/2013 in je zajela najboljša slovenska smučarska središča.

O presežkih Zimsko-letnega turističnega centra Golte govorijo že številne prejete nagrade v minulih letih. V lanskem letu so že drugič zapovrstjo osvojili prestižno nagrado Najboljše slovensko smučišče med srednje velikimi smučarskimi središči. Ob tej nagradi je Golte prejelo tudi priznanje – plaketo za "Družini prijazno smučišče". Golte so tudi zmagovalec lanskoletnega Skiareatesta v urejenosti smučarskih prog ter prejemnik zlatega priznanja za priljubljeni alpski hotel in restavracijo hotela Golte. Upravljavec leta 2012 pa je postal Ernest Kovač, sicer direktor centra Golte.

In Your Pocket je danes vodilni ponudnik urbanih informacij v Evropi, ki zagotavlja lokalne, praktične informacije za več kot 100 mest po vsej regiji. Ti podatki so na voljo na turističnem portalu www.inyourpocket.com in v več kot 70 knjigah, objavljenih v 23 državah ter jezikih. Organizacija In Your Pocket ter njene publikacije je prejela mnoge pohvale s strani vodilnih svetovnih medijev npr: Le Monde, The Wall Street Journal, The New York Times, The Guardian, Sunday Times, BBC, Rough Guides in Lonely Planet.

   
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas