07.03.2013

Prenovljena spletna stran vražjih spodnjic

Nova kolekcija za otroke »pravi vragec«

V podjetju HTZ Velenje, hčerinski družbi Premogovnika Velenje, so na začetku marca letos prenovili spletno stran www.vrazjegate.si. Ta je uporabniku bolj prijazna in omogoča še večjo prepoznavnost blagovne znamke Vražje gate. Na njej so predstavljeni kolekcije moških, ženskih in otroških vražjih spodnjic ter novosti.

Kupcem so približali in olajšali nakup vražjih spodnjic s spletno trgovino. V najnovejši fotogaleriji so kolekcije, ki so na voljo: rudarska, otroška in kolekcija za posebne priložnosti. Z nekaj kliki bodo »gatke« na poti k vam.

Spodnje perilo Vražje gate je namenjeno vsakodnevni uporabi, nepogrešljivo je tudi pri prostočasnih in športnih dejavnostih. Prav posebno vrednost in pečat neponovljivosti mu dajejo različni hudomušni napisi in slogani velenjskih rudarjev.

Ker ima že skoraj vsak izmed nas vsaj ene »vražje gate« v svojem predalu oziroma na sebi, so v podjetju HTZ Velenje pomislili še na najmlajše, nekoč morda tudi rudarje, zdaj pa male nadobudneže in »prave vragce« – in pripravili kolekcijo udobnih spodnjic tudi zanje. Sestavljajo jo fantovske in dekliške boksarice, izdelane po enakem kroju in iz enakega materiala kot tiste za odrasle. Izbirate lahko med dvema motivoma – rudarskim in »pravi vragec« v beli in rdeči barvi. Spodnjice so zapakirane v prisrčni, posebej za najmlajše pripravljeni embalaži.

Vražje spodnjice so na voljo tudi na brezplačni telefonski številki 080 81 89, v Razstavno-prodajnem salonu HTZ na cesti Simona Blatnika 16 v Velenju, ob posebnih priložnostih pa tudi na vnaprej objavljenih prodajnih mestih.