SKUPINA PV

Sporočila za medije

27.06.2013

Ob dnevu rudarjev podarjamo sončnico

Pred nami je praznovanje 3. julija – dneva rudarjev. Ob prazniku rudarjev ponosno čestitamo vsem zaposlenim v Skupini Premogovnik Velenje.

Ker se zavedamo veličine praznika, ki je praznik povezovanja, druženja in lepih misli, smo s posluhom do tradicije in prihodnosti ob tej priložnosti za prebivalce Šaleške doline pripravili majhno pozornost, s katero vam želimo predati lepe misli in želje. Izbrali smo sončnico, saj je simbol življenja, predanosti in upanja. Simbolizira vse tisto, kar je v življenju pomembno, zato v Premogovniku Velenje menimo, da je sončnica prava izbira. Že včasih smo vedeli, da »za soncem najceneje naš lignit nas greje« in nič drugače ni danes, zato želimo z darovanjem sončnice simbolično povedati, da si bomo za zanesljivo preskrbo Slovenije z električno energijo prizadevali tudi v bodoče.

Lončnico lahko prevzamete v torek, 2. julija 2013, med 9. in 17. uro v sodobno zasnovanem rastlinjaku na Kajuhovi cesti 23 v Šoštanju (odcep za nekdanjo smer proti Družmirju pod Goricami), ki ga je postavilo podjetje PV Invest. Količina razpoložljivih lončnic je omejena, zato jih bomo delili do porabe zalog.

53 let skokov čez kožo je spoštljiva doba dela več generacij. Vljudno vas vabimo, da praznujete z nami v soboto, 29. junija 2013!

SREČNO!

Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas