SKUPINA PV

Sporočila za medije

16.07.2013

Taborniki v Ribnem se osvežujejo iz fontane AquaVallis

Sveža in čista pitna voda predstavlja pomemben faktor za zdravje in varno življenje v naravi. Tega se še posebej zavedajo velenjski taborniki, ki so tudi letos v Ribnem pri Bledu namestili fontano AquaVallis. Fontana tabornikom zagotavlja neoporečno vodo.

Tabor se oskrbuje z vodo iz lastnega vodnega vira, ki izvira iz razpoklin alpskega vodonosnika, vendar voda iz takšnega zajetja ni kontrolirana in se lahko uporablja le za sanitarne potrebe. Nameščena fontana AquaVallis ima v sebi vgrajen mikrobiološki filtracijski sistem AquaVallis in tabornikom nudi zdravo ter čisto vodo za pitje in kuhanje.

Taborniki so do nedavnega v svojem taboru lahko pili le prekuhano vodo v obliki čajev ali vodo iz plastenk. Zdaj pa lahko otroci s pomočjo fontane AquaVallis varno in enostavno pijejo čisto izvirsko vodo. Ker so taborniki okoljsko ozaveščeni in živijo v sožitju z naravo, je njihova glavna skrb zmanjšanje količin odpadne plastične embalaže. Z uporabo fontane AquaVallis pozitivno vplivajo tudi na okolje.

   
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas