17.07.2013

Zgodba Vražjih gat se nadaljuje – precej vražji bomo še naprej

Podjetje HTZ Velenje je v lanskem letu z odmevnim medijskim projektom Knapi 2013: Stojimo trdno in pokončno do leta 2054 zelo uspešno plasiralo na trg blagovno znamko Vražje gate. Z najnovejšo poletno vražjo kolekcijo, s katero so se nedavno predstavili v Velenju na modnem dogodku Fashion night, so se postavili ob bok številnim slovenskim modnim blagovnim znamkam.

Zaradi velikega zanimanja in pozitivnih odzivov javnosti so v podjetju HTZ Velenje spomladi prenovili kolekcijo Vražjih gat in jih posodobili še z Vražjimi kopalkami. Te so bile premierno predstavljene na omenjenemu dogodku konec junija v Space baru v Galactici v Velenju. Po modni brvi so se sprehodile znane in uveljavljene slovenske manekenke, kot so Katarina Jurkovič, Daša Hrvatič, Loretta Dominkovič, Urša Gaber in druge, med manekeni pa prav tako že zelo dobro uveljavljena ˝knapa˝ Damir in Igor.

Na modnem večeru so predstavili že vsem dobro znano kolekcijo Vražjih gat. Poleg črnih in rdečih spodnjic iz lanske kolekcije, so poletno kolekcijo oplemenitili z vedno modnimi in priljubljenimi črtami. Premierno so predstavili unikatno linijo ženskih in moških modnih kopalk, pri katerih so uporabili aktualne barve in vzorce, priporočljive ter nepogrešljive na domačih in tujih plažah.

S predstavitvami najnovejše kolekcije nadaljujejo tudi v prihodnjih mesecih. Konec avgusta se bodo v najnovejši vražji kolekciji sprehodile manekenke na tradicionalnem 26. VIP CUP 2013 turnirju v Velenju. Septembra pa bo podjetje HTZ Velenje v okviru V. Balkanmine kongresa, ki bo potekal v Makedoniji, predstavil najnovejšo kolekcijo za šport in prosti čas Módeo in vražjo kolekcijo Vražje gate.

Spodnjice je mogoče naročiti preko brezplačnega telefona 080 81 89 ali spletnega naslova www.vrazjegate.si, kupiti pa v Razstavno-prodajnem salonu HTZ na Cesti Simona Blatnika 16 v Velenju ter ob posebnih priložnostih na vnaprej objavljenih prodajnih mestih.

Pridružite se jim tudi na facebook-u: https://www.facebook.com/VrazjeGate?ref=hl.