SKUPINA PV

Sporočila za medije

04.09.2013

AquaVallis sodeluje z največjim slovenskim trgovcem

HTZ Velenje že vrsto let uspešno sodeluje tudi s trgovsko verigo Mercator. Njihovo hčerinsko podjetje Mercator, I. P., se je pred leti odločilo, da v svojih prodajnih enotah zaposlenim in obiskovalcem ponudijo brezplačno svežo pitno vodo. Izbrali so pitnike AquaVallis podjetja HTZ Velenje.

Glede na velikost trgovske verige Mercator in velikega števila poslovalnic, ki jih imajo, so se odločili, da uporabijo pitnike, ki so priklopljeni na vodovodno omrežje. Takšne pitnike nudimo v našem prodajnem programu AquaVallis velikemu številu zadovoljnih uporabnikov po celotni Sloveniji in tudi že v tujini. Pitniki AquaVallis nudijo vrsto prednosti pred aparati z vodo na zalogovnik. Voda je vedno sveža in obogatena s kisikom. Prihranki so tudi v času za naročanje ter stroških, povezanih s shranjevanjem, menjavo in transportom zalogovnikov za vodo. Za najemnike pitnikov to pomeni večjo kvaliteto uporabe, manjše fiksne stroške, večjo čistočo in  manj skrbi. Podjetju Mercator, I. P., v podjetju HTZ Velenje nudimo vso podporo pri vzdrževanju pitnikov in dobavi nadomestnih delov za kvalitetno ter nemoteno delovanje.

Poleg tega podjetju Mercator, I. P., nudimo podporo pri zagotavljanju mikrobiološke neoporečne vode v njihovem industrijskem obratu v Celju, kjer imajo proizvodnjo tekočih mil. Pri pripravi vode so imeli težave s kvaliteto in oporečnostjo vode, dokler jim nismo vgradili mikrobiološkega filtra AquaVallis za velike pretoke, ki uspešno zagotavlja ustrezno kvaliteto vode in omogoča nemoten delovni proces.

   
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas