SKUPINA PV

Sporočila za medije

11.11.2013

HTZ Velenje vzpostavlja arhitekturne poti skozi Velenje

Največja hčerinska družba Premogovnika Velenje HTZ Velenje je bila septembra letos s svojim Studiem HTZ, v okviru projekta ATRIUM – vzpostavljanje arhitekturnih poti skozi mesto Velenje, izbrano za izdelavo informativnih tabel.

V projekt ATRIUM je bilo vključenih 9 informativnih tabel, ki bodo domačinom in obiskovalcem predstavljale najpomembnejše objekte naše arhitekturne dediščine, po katerih je Velenje z arhitekturnega vidika najbolj prepoznavno. Na tablah so natisnjene stavbe in krajinske ureditve iz obdobja izgradnje novega Velenja.

V sklopu omenjenega projekta so v HTZ Velenje izvedli zakoličenje tabel, izdelavo, dobavo in montažo informativnih zunanjih tabel, vključno s tiskom. Opravljena so bila vsa potrebna dela, vključno z izdelavo podkonstrukcije in izvedbo temeljenja ter odstranitvijo urbane opreme.

V Studiu HTZ, kjer je zaposlenih 27, pretežno invalidnih delavcev, že vrsto let zelo uspešno izvajajo kopiranje različnih dokumentov, tiskanje na digitalnih laserskih strojih, vezavo dokumentov in diplomskih nalog, elektronsko arhiviranje poslovno tehnične dokumentacije, grafično dejavnost … V svoji ponudbi imajo tudi bogat darilni program in široko paleto pisarniškega materiala. Več informacij na www.studiohtz.si.

 

  
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas