13.11.2013

Glasujte za smučišče Golte

Zimsko-letni turistični center Golte ponovno sodeluje v anketi BEST SKI & SPA RESORTS za Najboljše slovensko smučarsko središče svetovne turistične organizacije In Your Pocket, ki anketo izvaja že četrtič zapored. In Your Pocket je vodilni ponudnik urbanih informacij v Evropi za turiste, saj zagotavlja lokalne, praktične informacije za več kot 100 mest po vsej regiji.

Zimsko-letni turistični center Golte se trenutno nahaja na tretjem mestu za smučiščema Kranjska Gora in Krvavec, sledi mu Cerkno. Glasovanje poteka le še do četrtka, 14. novembra 2013, (glasujete lahko večkrat). Oddaj svoj glas za smučišče Golte za naziv BEST SKI RESORT v Sloveniji.

O presežkih Zimsko-letnega turističnega centra Golte govorijo že številne prejete nagrade v minulih letih. V lanskem letu so že drugič zapovrstjo osvojili prestižno nagrado Najboljše slovensko smučišče med srednje velikimi smučarskimi središči. Ob tej nagradi je Golte prejelo tudi priznanje – plaketo za "Družini prijazno smučišče". Golte so tudi zmagovalec lanskoletnega Skiareatesta v urejenosti smučarskih prog ter prejemnik zlatega priznanja za priljubljeni alpski hotel in restavracijo hotela Golte. Upravljavec leta 2012 pa je postal Ernest Kovač, sicer direktor centra Golte. Prejeta priznanja in nagrade so plod stalnih vlaganj v infrastrukturo in objekte, pri čemer velja izpostaviti novo zgrajeni hotel s štirimi zvezdicami, ki poleg smučarskih užitkov, obiskovalcem ponuja tudi gastronomska ter wellness razvajanja.

Povezava: http://www.inyourpocket.com/slovenia/Best-of-Slovenia-2014_93186c/Best-Ski-and-Spa-Resorts_122126v