SKUPINA PV

Sporočila za medije

26.11.2013

Dance 4 Fit za športne navdušence

V podjetju HTZ Velenje so se po uspešnem prodoru svojih športnih oblačil z blagovno znamko Modeo odločili, da svojo zgodbo razširijo še na druga, komercialno še ne toliko zasičena področja. Kot inovativno novost predstavljajo popolnoma nov model športno-plesnih hlač in majčk z imenom »Dance 4 Fit«, ki bodo na voljo plesnim šolam po Sloveniji – predvsem vaditeljem zumbe, salse in hip-hop-a.

Zaposleni v podjetju HTZ, ki so znani po svoji kreativnosti, so s tem projektom prepoznali poslovno priložnost, saj so oblačila za tovrstne dejavnosti za zdaj dosegljiva samo na tujih spletnih straneh, nekaj malega pa tudi pri slovenskih posrednikih. Prepričani so, da lahko svojo športno linijo razvijajo prav v tej smeri.

Športna kolekcija Dance 4 Fit je nastala kot navdih v plesno-rekreacijskih dvoranah. Je sodobna in osvežujoča, namenjena je tako profesionalnim kot rekreacijskim plesalcem zumbe, salse, hip-hop-a in drugih športnih plesov. Zaradi svoje lahkotnosti in modnih barv je nosljiva tudi zunaj plesnih dvoran – na sprehodih, pohajkovanju po trgovinah ipd. Hlače so izdelane tako, da kljub svoji ohlapnosti še vedno poudarijo lepo žensko postavo. Material je lahek in omogoča lahkotno gibanje še pri tako zahtevnih plesnih gibih, zato vam tudi pri večjih naporih ne bo prevroče. Na voljo je v štirih barvah; tako lahko majice in hlače po svojih željah kombinirate.

Več informacij dobite v trgovini HTZ na Cesti Simona Blatnika 16 v Velenju ali na telefonski številki 03 898 40 13.

 
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas