SKUPINA PV

Sporočila za medije

28.11.2013

Začetek smučarske sezone na Golteh - prvi dan najugodnejše smučanje v Sloveniji

Prvi smučarski dan na Golteh že to soboto. Smučanje in topla malica le 5 €.

Zima je pravočasno potrkala na vrata in tudi Golte so odete v čudovito zimsko preobleko. Verjamemo, da vsi ljubitelji smučanja že nestrpno čakajo pričetek smučarske sezone. Ob obilnejših snežnih padavinah v zadnjih dneh je žičniško osebje Golt takoj pričelo s teptanjem smučarskih prog in kljub močnemu vetru tudi z zasneževanjem.

V soboto, 30. 11. 2013, začenjamo na smučišču Golte s smučarsko sezono. Kot vsako leto bo tudi letos na prvi smučarski dan ob nakupu smučarske tople malice za 5 € omogočeno brezplačno smučanje na Golteh. V prvih smučarskih dneh je predvideno obratovanje proge Blatnik in družinske proge.

Do polnega obratovanja smučišča do 50 % popust na smučarske vozovnice

V času predprodaje, ki se uradno zaključi v petek, smo na Golteh zabaležili povečano število prodanih sezonskih smučarskih vozovnic (20 % povečanje v primerjavi z lansko sezono). V času do popolnega obratovanja smučišča bodo omogočili atraktivne popuste, in sicer v času obratovanja ene naprave bodo smučarske vozovnice 50 % ugodneje, dveh naprav 30 % ugodneje, kasneje bo veljala redna cena smučarskih vozovnic. Stanje obratovanja smučarskih naprav bo ažurno navajano na spletni strani  www.golte.si.

Veselo decembrsko dogajanje na Golteh. Otvoritev sezone z Dalmatinsko klapo Lanterna in Vražjimi gatami.

Odlični pogoji za smučanje in veselo decembrsko dogajanje bodo zagotovo razlogi za obisk smučišča Golte. V zadnjih letih prejeta priznanja za naj smučišče so še dodatna zaveza obiskovalcem za ohranitev najboljše kvalitete priprave smučarskih prog, kot tudi raznovrsten in bogat spremljevalni program na smučiščih.

V sezoni 2013/2014 pripravljamo več  kot 30 zabavnih, kulinaričnih in športnih dogodkov.

Uradni ski opening dogodek bo v soboto in nedeljo, 14. in 15. decembra, in bo v znamenju druženja z Dalmatinsko klapo Lanterna. V soboto, 14. 12. 2013, ob 20.00 uri za obiskovalce pripravljamo dalmatinski klinarični večer, čez dan pa tekmovanja v smučanju, test smuči, animacijo za otroke in zabavo z DJ-jem.

V nedeljo, 15. decembra, bo na terasi hotela Golte potekala dalmatinska fešta s klapo Lanterna, ki bo nastopila od 14.00 ure dalje. Vstop je za smučarje brezplačen. Dogodek bo popestrila tudi modna revija Vražje gate in atraktivna nagradna igra.

Najavljamo tudi božično-novoletni koncert ljudskih pevcev (22. 12.), božiček na Golteh (25. 12.), žive jaslice (28. 12.) in silvestrovanja na Golteh (31. 12.).

Dodatne informacije o ponudbi Golt najdete na spletni strani www.golte.si, 03 839 11 00, golte-recepcija@golte.si ali Facebook stran GolteSlovenija.


 

  
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas