SKUPINA PV

Sporočila za medije

16.12.2013

Začetek smučarske sezone na Golteh z dalmatinsko glasbo in modno revijo Vražje gate

Da bo letošnja sezona res polna atraktivnih dogodkov in vsebin, zaradi katerih bodo bele strmine še bolj vabljive, so v Zimsko-letnem turističnem centru Golte ob odprtju zimske sezone minuli vikend pripravili večer z dalmatinsko klapo Lanterna, ki je obiskovalce Golt zabavala kar dva dni, in modno revijo Vražje gate.

Sobotni večer je bil v znamenju dalmatinske kulinarike in petja. Skrbno izbrane jedi je pripravilo gostinsko osebje Hotela Golte, gostje pa so lahko izbirali tudi med posebnimi vini. Kulinarika je zagotovo eden izmed adutov Golt, kakovost so prepoznali in okusili že mnogi. Dokaz je bila tudi tokrat povsem zasedena restavracija hotela. V nedeljo so prijetne temperature in sončno vreme pripomogli k dobri volji obiskovalcev. Veliko med njimi jih je čudovit dan izkoristilo tudi za sprehod po planini in občudovanje morja megle ter s soncem obsijane Kamniško-Savinjske Alpe. Na terasi Hotela Golte so obiskovalci lahko okusili morske specialitete z žara ob zvokih dalmatinske klape Lanterna.

Z modno revijo blagovnih znamk Modeo, Dance 4 Fit in Vražje gate, ki se je odvila v nedeljo, 15. decembra 2013, na terasi pred Hotelom Golte, so obiskovalcem prikazali najnovejšo kolekcijo podjetja HTZ Velenje. Drzni dekleta in fantje, ki so se sprehodili po modni pisti, so predstavili najnovejše modele božičnega spodnjega perila ter športnih oblačil podjetja HTZ Velenje, cel dan pa sta potekali tudi promocija in prodaja božičnih paketkov spodnjega perila.

Na Golteh so poskrbeli tudi za nepozabne večerne užitke na snegu z otroki ali s prijatelji. Na ''družinski progi'' ob sedežnici Medvedjak so pripravili osvetljeno progo za sankanje. Sani lahko prinesete s seboj ali si jih izposodite na Golteh. Dostop do vrha sankaške proge je s sedežnico Medvedjak. Mega zimska zabava je na voljo tudi po končanem smučanju ali ko imate čas za zabavo šele pozno popoldne.

Pestrega dogajanja v veselem decembru na Golteh še nikakor ni konec. 25. decembra bo Golte obiskal Božiček. Treba ga bo poiskati na smučarskih progah, saj bo ob koncu razdeljevanja daril tudi sam smučal na najboljšem smučišču v Sloveniji. V soboto, 28. decembra, ob 16.30, ste vabljeni, da doživite žive jaslice na Golteh. Leto bodo sklenili s silvestrovanjem v Hotelu Golte. Če še ne veste, kje bi preživeli najdaljšo noč v letu, lepo vabljeni na Golte. Še pravočasno si rezervirajte mizo in stopite v leto 2014 na Golteh ob živi glasbi dua Generacija. Cena menija je 60 evrov na osebo. Vse dodatne informacije in rezervacije na 03 839 11 00 ali www.golte.si.

Fotografski utrinki iz dogodka na http://www.rlv.si/si/fotogalerija/2007/1186.

   
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas