SKUPINA PV

Sporočila za medije

10.01.2014

V Centru starejših Zimzelen bodo zopet ustvarjali

V Centru starejših Zimzelen v Topolšici z namenom prijetnega druženja in usvajanja različnih veščin že nekaj časa organizirajo delavnice učenja ročnih spretnosti, ustvarjanja porabnih izdelkov in razdeljevanja znanja. V okviru krožkov Socvetje bodo v januarju izvedli dve zanimivi delavnici – izdelavo ljudskih glasbil in copat iz domače volne.

Ljudje smo zakladnica najrazličnejših znanj in spretnosti, tako tistih, zaradi katerih smo uspešni na poklicni poti, kot takšnih, ki jih negujemo in bogatimo za svoje lastno zadovoljstvo. In bolj, kot znanje delimo, več ga imamo. Takšno razmišljanje je zaposlene v Centru starejših Zimzelen vodilo k organizaciji krožkov Socvetje. Krožki so namenjeni vsem, ki si želijo ob prijetnem druženju naučiti se novih veščin, obogatiti se z novim znanjem ter pridobiti najrazličnejše koristne nasvete. 15. januarja 2014 bodo pod mentorstvom Darka Korošca kot prvo v tem letu organizirali delavnico izdelave ljudskih glasbil, 29. januarja pa si bodo lahko udeleženci pod mentorstvom Ane Sedar po metodi mokrega polstenja izdelali copate iz domače volne. Prijave zbirajo pri organizatorki krožkov Ani Šimenc na telefon 031 661 120 ali po elektronski pošti ana.simenc@pvzimzelen.si. Več o poteku delavnic Krožkov socvetje na spletni povezavi www.cs-zimzelen.si/krozki-socvetje.

V Centru starejših Zimzelen vse od ustanovitve leta 2009 razvijajo programe za kulturno in družabno življenje stanovalcev. S številnimi aktivnostmi spodbujajo kreativnost stanovalcev in motiviranost za čim daljšo lastno oskrbo, skrbijo za njihovo sprostitev, ohranjanje stikov z okolico ter zadovoljevanje duhovnih in kulturnih potreb. V ta namen pripravljajo različne dogodke in aktivnosti, kot so predavanja, praznovanja, prireditve, pikniki, izleti in drugo.

   
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas