SKUPINA PV

Sporočila za medije

15.01.2014

Svetovni dan snega na Golteh

Številne zimske radosti za otroke in odrasle

Svetovni dan snega bo v nedeljo, 19. januarja 2014, gostilo več sto smučarskih središč po svetu, med njimi tudi Zimsko-letni turistični center Golte. Na ta dan bodo na Golteh pripravili številne aktivnosti in zabavne trenutke na snegu tako za odrasle kot otroke, na veleslalomski tekmi se jim bo pridružil Bernard Vajdič.

Zimsko-letni turistični center Golte se je na pobudo Mednarodne smučarske zveze, ki promovira aktivnosti na snegu za mlade, tudi letos pridružil mednarodnemu dogodku ob svetovnem dnevu snega. Na ta dan bodo pripravili številne aktivnosti. V ospredju bodo veleslalomska rekreativna tekma z izzivalcem Bernardom Vajdičem, šola smučanja in deskanja na snegu ter carving tehnike, test smuči Völkl in formacijska vožnja učiteljev smučanja. Otroci bodo lahko uživali v izdelavi sneženih skulptur, igrah na snegu, v otroškem vrtcu, poskrbljeno bo tudi za njihovo varstvo. Manjkala ne bo zabava ob snežnem igluju, zanjo bosta poskrbela tudi DJ in maskota Premogovnika Velenje krtek Ligi. Popoldan bo organiziran zimski pohod in nočno sankanje. Na ta dan bo za otroke ob spremstvu odrasle osebe, ki bo kupila vsaj eno dnevno smučarsko vozovnico za odrasle, brezplačna smuka.

Spomnimo, da je Center v zadnjih letih prejel številna priznanja in nagrade – že tretjič zapored za Naj smučišče Slovenije, je prejemnik mednarodnih priznanj iz Avstrije in Srbije, treh laskavih priznanj Ski Area Test-a za urejenost smučišč, priljubljenost hotela ter upravljavca smučišča, priznanje za nove kvalitete v turizmu »Turistička prizma«.

Dodatne informacije na 03 839 11 00, golte-recepcija@golte.si ali www.golte.si.

   
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas