10.02.2014

Krožki socvetje v Zimzelenu

Center starejših Zimzelen v februarju vabi na dve delavnici.

V sredo, 19. februarja, ob 17. uri Mokro polstenje: izdelava copat

Naredite si copate iz domače volne. Cena delavnice je 25 evrov. Izvajalki sta Ana Sedar in Ana Šimenc. Prijave do ponedeljka, 17. februarja.

V sredo, 26. februarja, ob 17. uri Delavnica izdelave nakita v vitraž-tifany tehniki

Najprej bo kratka predstavitev nato pa si prstan, ogrlico, uhane izdelate sami. Cena delavnice je 25 evrov. Izvajalka je Alenka Lever. Prijave do ponedeljka, 24. februarja.

Udeleženci odnesejo izdelke s seboj. Material priskrbi izvajalec delavnice ali Center - po dogovoru. Glede na interes lahko delavnice ponovijo. Delavnice potekajo v večnamenski dvorani (4. nadstropje) Centra starejših Zimzelen v Topolšici. Prijave pri organizatorki krožkov Ani Šimenc na ana.simenc@pvzimzelen.si ali 031 661 120.

Kako potekajo delavnice Krožkov socvetje, si lahko ogledate na spletni povezavi www.cs-zimzelen.si/medgeneracijskosredišče/krožkisocvetje.

Prijazno vabljeni!