SKUPINA PV

Sporočila za medije

19.03.2014

Na abonmajskem koncertu velenjskih godbenikov Big Band VOX in Maja Keuc

Abonmajski program Pihalnega orkestra Premogovnika Velenje bo na prvi spomladanski dan v tem letu postregel s koncertom odlične mlade velenjske zasedbe Big Band VOX. Zasedbi, ki deluje pod vodstvom Davida Slatineka, se bo pridružila izjemna vokalistka Maja Keuc.

V četrtek, 20. marca 2014, ob 19.30 se bo v Veliki dvorani Glasbene šole Frana Koruna Koželjskega Velenje zgodil koncert glasbenikov, ki so vsak na svoj način povezani z mestom Velenje. Širok glasbeni program in sodelovanje s številnimi izvajalci različnih žanrov dokazujejo, da so člani zasedbe Big Band VOX odprti za vsako glasbeno zvrst. Večer bo prežet s sodobnimi zvrstmi glasbe, kot so funk, soul, r'n'b in podobne. Njihova izvedba glasbenih del in izvedba odlične vsestranske vokalistke Maje Keuc sta sorodni, zato se obeta izjemno zanimiv glasbeni večer. Dušo poslušalcev bodo pobožale tako balade, kot je »At last«, ki je prepoznavna v izvedbi Ette James, kot tudi funky skladbe, kot je »Sir Duke«, avtorja Steviea Wonderja.

Big Band VOX druži brezpogojna ljubezen do glasbene umetnosti. Njihov repertoar ni tipičen za tovrstne zasedbe. Zasedbo vodi David Slatinek in ker nimajo dirigenta, je potrebna popolna predanost vsakega člana. Veliko aranžmajev in skladb, ki jih preigravajo, so napisali člani sami.

Abonmajsko sezono bo Pihalni orkester Premogovnika Velenje končal 24. aprila 2014, ko bo na sporedu Spomladanski koncert. Dirigent Matjaž Emeršič bo popeljal orkester in občinstvo na glasbeno popotovanje z odličnimi domačimi in tujimi skladbami. Dodatne informacije o abonmajskem programu in nakupu vstopnic v prostorih Pihalnega orkestra Premogovnika Velenje v Glasbeni šoli Frana Koruna Koželjskega Velenje, na 031 677 444 ali www.popv.si.


Big Band VOX
   
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas