SKUPINA PV

Sporočila za medije

24.04.2014

Aprilski Rudar

Izšla je četrta številka časopisa Rudar v tem letu. Luč sveta je ugledala malo prej kot sicer, saj se bližajo praznični dnevi. Praznikom je posvečen tudi uvodni nagovor predsednika Sindikata PV, ki pravi, da je 1. maj praznik dela s pogledom v prihodnost.

V rubriki Z delom se vse doseže smo se razpisali o raznolikih temah – o servisu pregleda izvoznega stroja GHH, demontaži in montaži odkopov, obisku partnerjev mednarodnega projekta »Underground in the cloud«, kariernih izzivih, vodstvenemu pregledu sistema vodenja in poklicnih pokojninah. Svoj zapis je tokrat prispeval tudi Svet delavcev, ki se bori za ekonomske in socialne interese zaposlenih.

Rubriko Podjetje smo ljudje tokrat začenjamo z obiskom osnovnošolcev v Muzeju premogovništva Slovenije in nadaljujemo s predstavitvijo sodelavca iz hčerinske družbe RGP.

Družbe v Skupini Premogovnik Velenje so aktivne vsaka na svojem področju. RGP je začel z izgradnjo HE Brežice, sodelavci PV Investa pa izmenjuje izkušnje z drugimi podjetji in se stalno izobražujejo. Z veseljem smo pohvalili osebje podjetja Gost. Zakaj? Preberite v Rudarju.

Bili smo tudi na odprtju zanimive razstave o brigadirstvu in udarništvu v Šaleški dolini in na Občnem zboru Kluba upokojencev Skupine Premogovnik Velenje. V Tretjem polčasu še o nevarnostih vboda klopa, Istrskem maratonu in o prejetem prestižnem nazivu smučarskega centra Golte. Branje je zakon, Bon (in) ton = bonton in razna povabila pa so že ustaljene teme.

Več na http://www.rlv.si/si/za-medije/rudar/1316.

   
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas