SKUPINA PV

Sporočila za medije

06.10.2014

Vnovič dokazali, da znamo biti solidarni

V soboto, 4. oktobra 2014, smo v Premogovniku Velenje in naših hčerinskih družbah – tako kot smo to počeli že v preteklosti, vnovič dokazali, da znamo biti solidarni, predvsem pa, kako zelo povezani smo. Tovarištvo, pripadnost in pripravljenost pomagati so bile že nekdaj vrednote, po katerih smo bili prepoznavni, in tudi danes z zadovoljstvom ugotavljamo, da so med nami še vedno prisotne.

Dobra udeležba več kot 1600 zaposlenih na sobotni solidarnostni dnini je dokaz, da nam ni vseeno, kakšna bo naša prihodnost, saj se zavedamo, da o svoji usodi tokrat v veliki meri odločamo sami. Poleg rednih del v jami, v podpornih službah in povezanih družbah so sodelavci opravili dela v jami in zunaj nje, ki jih v preteklosti v rednem delovnem procesu nismo uspeli izvesti. Dnevno načrtovan izkop proizvodnje smo dosegli tako na odkopu kot na pripravskih deloviščih ter s tem zmanjšali manko med načrtovano in do zdaj doseženo proizvodnjo.

Vsem skupaj in vsakomur posebej se iskreno zahvaljujemo za udeležbo na prvi letošnji solidarnostni dnini. Da bomo lažje dosegli za letos načrtovani plan proizvodnje, bomo morali izpeljati še kakšno. S svojim nesebičnim prispevkom ste izrazili podporo tako reševanju Premogovnika kot tudi celotne Skupine.

Še enkrat iskrena hvala!

Srečno!

Uprava Premogovnika Velenje

Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas