SKUPINA PV

Sporočila za medije

11.03.2016

Izšla je prva številka časopisa Rudar v tem letu

Luč sveta je ugledala prva številka časopisa Rudar v tem letu. V uvodniku je nekaj svojih razmišljanj o spremembah in nenehnemu prilagajanju razmeram zapisala članica Uprave.

V rubriki Z delom se vse doseže smo zapisali o izjemno zahtevni izdelavi jamskih prog. O težavah in izzivih v minulem letu smo se pogovarjali z vodjo in tehničnim vodjo obrata Priprave. Pišemo tudi o avtomatizaciji črpališč v jami Škale, ki bo v celoti vzpostavljena predvidoma do sredine prihodnjega leta. Bili smo na seminarju o protieksplozijski zaščiti in nevarnosti eksplozij ter na sklepnem delu akcije Inovator leta 2015 na katerem smo razglasili najboljše inovatorje in promotorje inovacijske dejavnosti ter najboljšo organizacijsko enoto. Predstavili smo novi izdaji standardov za sistem vodenja kakovosti in za sistem ravnanja z okoljem ter poročali o podpisanih pogodbah za Hotela Barbara in Center starejših Zimzelen.

Moj poklic bo geotehnik je naslov prvega članka v rubriki Podjetje smo ljudje, v njej smo predstavili tudi Fakulteto za energetiko. Bili smo na obisku pri sodelavcu, ki pravi »le čevlje sodi naj kopitar!«

Podjetje RGP v središču Maribora izvaja zaščito gradbene jame za izvedbo podzemnih garaž poslovno-stanovanjskega objekta, o čemer si lahko preberete v rubriki Skupina Premogovnik Velenje.

Tretji polčas zapolnjujejo naslednji članki: 40 let delovanja Aktiva Rdečega križa, seznam krvodajalskih akcij v tem letu, rekreativno smučanje upokojencev na Golteh ter 84. občni zbor našega gasilskega društva. V tej rubriki najdete še razpis za kadrovske štipendije.

Časopis Rudar lahko prelistate tudi na spletu na povezavi http://www.rlv.si/si/za-medije/rudar/1366.

Prijetno branje!

   
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas