13.10.2016

Enajsta abonmajska sezona velenjskih godbenikov se začenja v družbi Pihalnega orkestra Zarja Šoštanj

Pihalni orkester Premogovnika Velenje v soboto, 22. oktobra 2016, začenja novo, tokrat že enajsto abonmajsko sezono. Prvi od štirih koncertnih večerov bo v Veliki dvorani velenjske glasbene šole z začetkom ob 19.30.

V goste so povabili Pihalni orkester Zarja Šoštanj, ki bo poslušalce v čarobni svet glasbe popeljal pod taktirko dirigenta Mirana Šumečnika. Pridružili se jim bodo solisti – Luka Ovčjak, evfonij, Natalija Potočnik, vokal in Oktet Zarja.

Pihalni orkester Zarja Šoštanj je zakorakal v deveto desetletje delovanja, ampak nikoli ni izgledal tako mladostno kot danes, saj se jim je v zadnjih letih pridružilo veliko novih mladih glasbenikov. Orkester je uvrščen v koncertno težavnostno skupino, kar je najvišji nivo v Sloveniji. Njihova energija, znanje in želja po ustvarjanju kakovostne glasbe so zagotovilo za vrhunski glasbeni večer.

Svojo vstopnico si lahko zagotovitev na 031 677 444.

Prijazno vabljeni!

Vabilo (1.76 MB)