SKUPINA PV

Sporočila za medije

04.09.2008

Podpis Sporazuma o kolektivnem članstvu med Športnim društvom in Klubom upokojencev Premogovnika Velenje

Sporazum so podpisali direktor Premogovnika Velenje dr. Milan Medved, Robert Lah v imenu Športnega društva in Pavel Župevc v imenu Kluba upokojencev.

S tem sporazumom sta se Športno društvo PV in Klub upokojencev PV dogovorila, da je slednji kolektivni član Športnega društva, na podlagi tega pa koristijo člani kluba upokojencev določene ugodnosti iz programa aktivnosti, ki jih za svoje člane izvaja športno društvo.

Direktor Premogovnika dr. Milan Medved je znova poudaril dobro odločitev za ustanovitev kluba upokojencev, ki ima sedaj že 742 članov. Eden od namenov ustanovitve kluba in hkrati izpolnitev želja mnogih upokojencev je bila zagotovitev ugodnosti, ki jih svojim članom ponuja športno društvo. Dogovori so sedaj obrodili sadove in člani kluba upokojencev so pridruženi člani športnega društva. Direktor se je zahvalil tudi vsem, ki so pomagali, da je do dogovora in podpisa sporazuma prišlo.

Najbolj zadovoljen s podpisom sporazuma je bil predsednik Kluba upokojencev Pavel Župevc, ki je povedal, da so mnogi med člani kluba še zelo aktivni na športnem področju in bodo z veseljem sprejeli to novo možnost rekreiranja in skrbi za zdravje pod ugodnimi pogoji. Poleg tega pa bo njihovo sodelovanje v akcijah športnega društva še ena priložnost, da se srečajo z nekdanjimi še aktivnimi ali upokojenimi sodelavci. Zahvalil se je direktorju za pobudo za ustanovitev kluba upokojencev in podporo, ki jo daje novim aktivnostim.

Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas