SKUPINA PV

Sporočila za medije

20.04.2009

Premogovnik Velenje se predstavlja na Čezmejnem zaposlitvenem sejmu


Premogovnik Velenje se skupaj z vsemi povezanimi družbami, ki sestavljajo celotno Skupino PV, letos predstavlja na Čezmejnem zaposlitvenem sejmu v Slovenj Gradcu, ki ga organizirata Zavod RS za zaposlovanje, Območna služba Velenje, in EURES Slovenija skupaj s partnerji. Na zaposlitvenem sejmu bodo delodajalci predstavili svojo ponudbo prostih delovnih mest, ostali udeleženci pa aktualne novosti na trgu delovne sile. Čezmejni zaposlitveni sejem bo potekal, v četrtek, 23. aprila 2009, med 9.30 in 15. uro v Športni dvorani Slovenj Gradec.

Letos bodo na sejmu sodelovali tudi tuji delodajalci in EURES svetovalci iz Avstrije. Med potencialnimi kandidati za prosta delovna mesta pričakujejo brezposelne osebe, šolajočo mladino in druge zainteresirane kandidate, ki iščejo nove priložnosti na trgu delovne sile in si morda želijo zamenjati zaposlitev.

Za udeležence sejma bodo zlasti zanimive informacije o podjetju, dejavnosti podjetja, o prostih delovnih mestih in poklicih, ki jih potrebujejo sedaj in v prihodnje. V okviru Čezmejnega zaposlitvenega sejma bo potekala tudi okrogla miza, na kateri bodo med drugim predstavljene tuje izkušnje pri odzivanju na spremembe na trgu dela.

Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas