SKUPINA PV

Sporočila za medije

06.09.2018

AquaVallis z »živo« vodo na programu Planet TV

Program AquaVallis, ki deluje znotraj družbe HTZ in že več kot desetletje z različnimi filtracijskimi sistemi in drugimi naprednimi rešitvami zagotavlja neoporečno in čisto pitno vodo, ima v svoji ponudbi še posebno izjemen izdelek – ionizator vode, ki tudi v slovenskem prostoru postaja vedno bolj prepoznaven. Ionizatorje vode imajo japonske bolnišnice v redni uporabi že vse od leta 1965, saj pitje ionizirane vode dokazano lajša zdravstvene težave. 

Takšna voda ima manjšo površinsko napetost in manjšo molekularno strukturo, posledično petkrat lažje prehaja v človeško celico in omogoča bistveno boljšo rehidracijo organizma. Dokazano uravnava pH telesa, bolje odstranjuje toksine iz telesa in pomaga lajšati bolezenske težave v primerih povišanega krvnega tlaka, holesterola, sladkorja v krvi, zavira proces osteoporoze in zaradi svojega negativnega ORP potenciala nevtralizira proste radikale v telesu. 

Po mnenju zdravstvene stroke je alkalna ionizirana voda ena največjih pridobitev današnjega časa. Številni uporabniki ionizatorja vode AquaVallis poročajo o lastnih pozitivnih izkušnjah pri uporabi in pitju ionizirane vode. Sodelavci programa AquaVallis menimo, da ima ionizator vode svoje mesto povsod. Zadnje čase se za nakup odloča kar veliko podjetij, predvsem takšnih, kjer dajo nekaj na zdravje svojih zaposlenih, saj zanje nakup aparata ni strošek, temveč je investicija v zdravje uporabnikov. Ob redni in pravilni uporabi ionizatorja vode se v podjetjih dokazano zmanjšuje bolniški stalež in izboljša zdravstveno stanje zaposlenih. Tako preventivno kot kurativno. 

O izjemnih lastnostih ionizirane vode in programu AquaVallis so v obliki prispevka, ki so ga posneli pri nas, poročali tudi na televiziji Planet TV. K nam so prišli na kozarec »žive« vode. Ponovitev kratkega prispevka, ki so ga posneli pri nas, si lahko ogledate na povezavi: 
https://www.facebook.com/oddajaDan/videos/446717372516776/.
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas