SKUPINA PV

Sporočila za medije

26.11.2018

Mednarodna konferenca Future 4.0

V Velenju bo 27. in 28. novembra 2018 potekala mednarodna poslovna konferenca Future 4.0, na kateri bo kot eden izmed partnerjev sodeloval tudi Premogovnik Velenje.

Konferenco organizira SAŠA inkubator v sodelovanju z družbama Gorenje in Kolektor, njen namen pa je zgraditi skupnost korporacij, podjetij, izobraževalnih ustanov in startup-ov iz držav balkanske regije, ki so kakor koli povezani z inovacijami, zanimivimi za industrijo 4.0. Organizatorji, ki si želijo, da bi konferenca postala vsakoletna, bodo na letni ravni organizirali vsaj štiri srečanja na temo Industrija 4.0.

Konferenca Future 4.0 bo gostila mednarodne govorce s področja inoviranja, interneta stvari in industrije. Prvi dan konference bo posvečen predvsem izmenjavi dobrih praks, drugi dan pa srečanjem ena na ena.

Organizatorji so k sodelovanju poleg Premogovnik Velenje povabili tudi druga slovenska podjetja, kot so Gorenje, Kolektor, BSH, Plastika Skaza ..., skupni cilj vseh pa je vizija razvijanja produktov brez omejitev in prepoznavanje priložnosti za razvoj v sodelovanju s startupi. Obenem pa je njihov cilj tudi ponuditi startupom priložnost za razvoj in širitev.

Največji poudarek konference je torej povezovanje s startupi. Podjetja, ki sodelujejo na konferenci, bodo lahko vzpostavila vezi za sodelovanje na področju inovativnih rešitev s preko 100 različnimi startupi.


Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas