SKUPINA PV

Sporočila za medije

11.12.2018

Znova smo se zavrteli v jeansu

December je čas sprememb, novih upov, pričakovanj, dobrih želja in načrtov za prihodnost. Je tudi čas, ko sodelavcem, prijateljem, sorodnikom, poslovnim partnerjem in ne nazadnje tudi sebi izkažemo naklonjenost, hvaležnost in pozornost. Člani Športnega društva Skupine Premogovnik Velenje smo si vse to izkazali s 15. zabavnim športnim plesom v jeansu. Plesa se je udeležilo 130 članov in članic. 

Zbrane je v imenu športnega društva in v imenu predsednika Roberta Laha pozdravila Jožica Peterlin in se jim ob tej priložnosti zahvalila za vsa udejstvovanja pri aktivnostih, ki jih društvo prireja na področju rekreacije po izbiri – člani lahko s športno izkaznico koristijo mnoge ugodnosti in popuste (seznam vsako leto objavimo kot prilogo tudi v časopisu Rudar). Izpostavila je tudi vodeno rekreacijo, ki je namenjena izključno zaposlenim, in dodala, da so pri izvedbi nepogrešljivi športni animatorji, zadolženi za posamezne obrate, saj se prav na tem področju izvede veliko turnirjev, na katerih se fantje z različnih delovišč pomerijo med sabo. 
Ob koncu se je članom zahvalila še za vso podporo pri njihovem delu, saj je to lahko tako uspešno predvsem zaradi dobrega sodelovanja in udejstvovanja vseh članov – teh je v športno društvo včlanjenih kar 4500.

Podjetje Gorenje Gostinstvo je s pomočjo dobre ekipe postreglo odlično jedačo in pijačo, izvrstna glasba ansambla Črna mačka pa je člane združila, da so plesali do jutranjih ur.



  
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas