SKUPINA PV

Sporočila za medije

28.02.2019

Časopis Rudar ponuja zanimivo branje

Izšla je prva številka časopisa Rudar v letu 2019. »Letošnje leto smo začeli udarno. Zgodovinsko. Na prvi delovni dan smo odkopali 250-milijonto tono premoga iz globin Šaleške doline,« je uvodoma zapisala vodja Službe za odnose z javnostmi in dodala: »Le kdo bi pred 144 leti verjel, da je to sploh mogoče.«
Da je vse mogoče, dokazujemo tudi z zelo raznolikimi članki v našem časopisu. Rubriko Z delom se vse doseže tokrat začenjamo z zapisom o zadnji reševalni vaji v letu 2018, ki smo ga naslovili Ne dovoljujemo si kompromisov. Za nemoten delovni proces pridobivanja premoga še vedno potrebujemo ustrezno število usposobljenega kadra, zato smo že na začetku leta zaposlili 59 novih sodelavcev. Navedli smo tudi nekaj dejstev o zalogah premoga ter poročali o zaključku akcije Inovator leta 2018.  V tej rubriki pišemo še o srečanju projektnih skupin MapROC in PICTO ter varnosti in zdravju pri delu v minulem letu.

V osrednjem delu so predstavljene ugodnosti za člane Športnega društva Skupine PV. Bili smo na obisku pri sodelavki, ki meni, da se vse zgodi z razlogom.

Podjetje smo ljudje in to med drugim dokazujemo z dejstvom, da smo v letu 2018 kri darovali kar 1.257-krat. Da so delo, druženje in zmernost recept za dolgo življenje boste spoznali, če boste prebrali intervju z bivšima sodelavcema.

V rubriki Skupina Premogovnik Velenje pišemo o tem, da je zbiranje invalidskih kvot podjetjem privlačna alternativa.

V Tretjem polčasu si lahko preberete o pestrem praznično obarvanem decembru v Muzeju premogovništva Slovenije, navajamo nekaj idej za branje ter vabimo na Občni zbor Kluba upokojencev SPV.

Časopis Rudar lahko prelistate na spletni povezavi http://www.rlv.si/si/za-medije/rudar/1641. Prijetno branje!

   
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas