SKUPINA PV

Sporočila za medije

12.03.2019

Objava prostih delovnih mest HTZ

Objava prostih delovnih mest HTZ

Družba HTZ Velenje, I. P., d. o. o. razpisuje naslednja prosta delovna mesta, ki so primerna tudi za invalide:
  • STREŽNIK – OSKRBNIK IN ČISTILEC ODVOZOV (30 delavcev) - (Rudarski del – jama)
Pogoj za zasedbo: osnovnošolska izobrazba

Osnovna opravila in naloge na delovnem mestu: upravljanje in kontrola delovanja odvozne mehanizacije (trakovi, transporterji), odstranjevanje prahu in materiala v jamskih objektih, urejanje in izdelava pohodnih poti, baz, deponij, manjše vzdrževanje jamskih objektov, čiščenje jamskih objektov in naprav, odstranjevanje neustreznega materiala iz odvozov in presipov, izvajanje drugih del po navodilih nadrejenega ter internimi akti, ki so v skladu s strokovno usposobljenostjo, zdravstvenimi omejitvami in so sestavni del delovnega procesa.
  • STREŽNIK IN ČISTILEC MEHANIZACIJE (6 delavcev) - (Rudarski del – zunaj)
Pogoj za zasedbo: osnovnošolska izobrazba

Osnovna opravila in naloge na delovnem mestu: upravljanje in kontrola delovanja odvozne mehanizacije (trakovi, transporterji), odstranjevanje prahu in materiala v objektih, prebiranje premoga, izločanje tujkov, čiščenje, razvrščanje, zlaganje in nalaganje materiala, izvajanje drugih del po navodilih nadrejenega ter internimi akti, ki so v skladu s strokovno usposobljenostjo, zdravstvenimi omejitvami in so sestavni del delovnega procesa.

Delovno razmerje bomo sklenili s polnim delovnim časom za določen čas treh mesecev, z možnostjo podaljšanja pogodbe za nedoločen čas. 

Prednost pri izbiri imajo delavci s statusom invalida.

Vse zainteresirane kandidate vabimo, da nam pošljejo vlogo z življenjepisom in dokazili do vključno 23. 3. 2019 na naslov: kadrovska.premogovnik@rlv.si.
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas