SKUPINA PV

Sporočila za medije

26.11.2019

Izšel je novembrski Rudar

Verjamem, da nam bo skupaj uspelo, je naslov uvodnika tokratne, pete številke časopisa Rudar v tem letu, kjer je svoje videnje strnil novi generalni direktor Premogovnika Velenje mag. Marko Mavec.

Rubrika Z delom se vse doseže je zapolnjena z naslednjimi vsebinami: Razvoj Savinjsko-šaleške regije v luči globalnih trendov, Premogovnik Velenje o razvojnih usmeritvah in prehodu v brezogljično družbo, Šoštanjski svetniki o področju sanacije ugreznin ter Mednarodna reševalna vaja Ironore 2019.

Tokrat smo bili na obisku pri sodelavcu, ki pravi, da ne škoduje ljudem okoli sebe, predvsem pa nikomur ne želi nič slabega.

Družbe v Skupini Premogovnik Velenje so zelo dejavne, svoj prispevek pri ohranjanju energetskega potenciala reke Drave pa v tokratnem Rudarju predstavlja RGP, Premogovnik in HTZ pa sta se skupaj predstavljala na Bogatajevih dnevih zaščite in reševanja.

V Tretjem polčasu pišemo o usposabljanjih naših gasilcev, odprtju razstave Indija Welcome, predstavitvi monografije Stojana Špegla z naslovom Industrijski motivi in navdušujočih podzemnih doživetjih v Muzeju premogovništva Slovenije. DIT predstavlja svoja doživetja na ekskurziji v Severni Makedoniji, krvodajalci udeležbo na izredni krvodajalski akciji v Prekmurju, Rudarski oktet gostovanje na Češkem, objavljamo pa tudi fotografske utrinke s športnih iger družb v Skupini HSE.

Želimo vam prijetno branje, tudi na povezavi http://www.rlv.si/si/za-medije/rudar/1641.

Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas