SKUPINA PV

Sporočila za medije

03.04.2020

Prepustnice - dodatno obvestilo za delovno soboto

Glede na to, da bo jutri, v soboto, 4. aprila 2020, za zaposlene v Premogovniku Velenje in v nekaterih podpornih službah družb Skupine Premogovnik Velenje (HTZ, Sipoteh, PLP, RGP) redna delovna sobota (in bomo nekaj nujnih del morali izvajati tudi v nedeljo) in da bodo na podlagi odloka Vlade RS o začasni splošni prepovedi gibanja izven občin policisti konec tedna izvajali poostrene kontrole prehajanja med občinami, vam svetujemo, da imate tisti, ki  imate svoje stalno ali začasno bivališče v drugi občini, kot dokazilo o zaposlitvi v Premogovniku Velenje, ki je lociran v Mestni občini Velenje, pri sebi delovno izkaznico, s katero potrdite upravičenost svoje poti na delo. Kljub temu da omenjeni odlok za zdaj potrdila, ki bi dokazoval nujnost poti, ne zahteva, se boste tako ob morebitnim kontroli policistov izognili dodatnim pojasnilom.

S Službo za korporativno varnost HSE smo se tudi dogovorili, da bodo obvestili vse policijske postaje, da naši zaposleni za dovolilnice uporabljajo delovne izkaznice in da imamo jutri redno delovno soboto.

Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas