SKUPINA PV

Sporočila za medije

30.06.2020

Časopis Rudar – spomini so niti, iz katerih je stkano življenje

»Nobena gora ni ne previsoka ne prestrma za nas« je naslov uvodnika tretje, praznične številke časopisa Rudar v tem letu. Novi generalni direktor Premogovnika Velenje verjame, da bomo tudi tokrat zmogli.

Letos zaznamujemo kar nekaj okroglih jubilejev, med njimi 60 let skokov čez kožo. Obudili smo spomine na pretekle prireditve in dogodke, saj je vsak majhen kamenček edinstev in neponovljiv del celote, iz katere je zgrajena naša tradicija. V rubriki Z delom se vse doseže smo zapisali še o montaži elektromagnetnega nadtračnega seperatorja na transporterju, o delu Jamske strojne službe v minulem letu, obnovi in prodaji dveh napredovalnih strojev GPK ter digitalni preobrazbi podjetja. Preberete si lahko tudi o prijavi inovacij za najboljše inovacije SAŠA regije, v TEŠ pa se nadaljujejo aktivnosti za uvedbo uporabe sekundarnega goriva SRF.

Tokratni Rudar vsebuje prilogo Upokojili so se, v kateri smo besedo predali sodelavkam in sodelavcem, ki so se upokojili v zadnjem letu.

V rubriki Podjetje smo ljudje smo z veseljem pohvalili dijake 2. letnika Šole za strojništvo, geotehniko in okolje, razpisujemo tudi kadrovske štipendije za šolsko/študijsko leto 2020/2021. Socialni partnerji, društva in klubi čestitajo ob rudarskem prazniku. Člani DIT-a Skupine PV so se zbrali na redni letni skupščini, mi pa smo obiskali sodelavca, ki pravi »Ne stori drugim tistega, česar ne želiš, da bi drugi storili tebi.«

RGP gradi nov most čez Kamniško Bistrico je članek, ki ga najdete v rubriki Skupina Premogovnik Velenje.

Zadnje strani tokratnega časopisa polnijo zapisi o prodaji nepremičnin ter napovednik dogodkov Kluba upokojencev.

Časopis Rudar lahko prelistate na spletni povezavi http://www.rlv.si/si/za-medije/rudar/1700.

Vsem sodelavkam in sodelavcem v družbah Skupine Premogovnik Velenje in našim nekdanjim zaposlenim čestitamo za 3. julij, dan rudarjev!

Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas