SKUPINA PV

Sporočila za medije

26.05.2009

Premogovnik zmagal na igrah energetike

V soboto, 23. maja, se je v Ljubljani odvijalo športno srečanje proizvajalcev električne energije Slovenije. Gostiteljica je bila Termoelektrarna-toplarna Ljubljana, na igrah pa je sodelovalo 12 ekip, med njimi tudi Premogovnik Velenje.

Osrednje prizorišče je bil Športni park Kodeljevo, tekmovalce v 10 športnih panogah pa so gostila tudi športna prizorišča v drugih delih Ljubljane. Fantje in dekleta so merili moči v badmintonu, kegljanju, košarki, namiznem tenisu, nogometu, odbojki, streljanju z zračno puško, ribolovu, pikadu in tenisu.



Na tekmovališčih je bilo živahno, mnogi so merjenje športne moči in sreče vzeli zelo zares in se potrudili po svojih najboljših močeh. Vse to se je najbolje seštelo prav našim tekmovalkam in tekmovalcem, saj je Premogovnik Velenje znova zbral največ najvišjih uvrstitev in osvojil 1. mesto. Le dve točki za njim so zaostali kolegi iz JE Krško, tretji pa so bili tekmovalci iz TE Šoštanj.

Premogovnikove ekipe so osvojile tri prva mesta, in sicer v namiznem tenisu, streljanju in nogometu ter tri druga – v badmintonu, ribolovu in tenisu. Odbojkarji so zasedli tretje mesto, košarkarji peto, kegljači šesto in metalke pikada deveto.

Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas