SKUPINA PV

Sporočila za medije

30.09.2020

Lov na svetilko skrivnosti tudi v Muzeju premogovništva Slovenije

Zavod za turizem Šaleške doline je skupaj s partnerjema Lanara Consulting in Youtree, ustvaril mobilno aplikacijo Lov na svetilko skrivnosti, za katero so na festivalu slovenskega digitalnega komuniciranja WEBSI 2020 osvojili 2. mesto v kategoriji Inovativni ustvarjalci prihodnosti. Ena izmed 18 točk s skrivnostnimi izzivi, ki so razpršeni po celotnem Velenju, se nahaja v Muzeju premogovništva Slovenije.

Aplikacija je namenjena družinam z otroki. Dvourna dogodivščina vodi skozi mnoge zanimive lokacije mesta, kjer se odklepajo starodavni izzivi. Z namigi jih pomaga reševati Pika Nogavička. 18 točk s skrivnostnimi izzivi, razpršenih po mestu, lahko osvojite peš. Krožna pot je lahka in vključuje le en manjši vzpon. Rešeni izzivi razkrijejo lokacijo svetilke skrivnosti.

Za nalaganje in uporabo aplikacije potrebujete brezžično povezavo na internet ali vključene mobilne podatke. Mobilno aplikacijo si naložite tako, da v iskalnik spletne trgovine vpišete besedi Trippstory Velenje. V aplikacijo se lahko prijavite z računom Facebook ali Google+, lahko pa se tudi na novo registrirate z e-poštnim naslovom.

Več o aplikaciji na povezavi: https://www.visitsaleska.si/sl/dozivetja/otrosko/lov-na-svetilko-skrivnosti/.

Vir: MO Velenje

Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas