04.12.2020

Voščilo ob prazniku svete Barbare

4. decembra v Premogovniku Velenje že tradicionalno obeležujemo praznik svete Barbare, zavetnice rudarjev, ki nas globoko pod zemljo varuje pred potencialnimi nevarnostmi. V Premogovniku Velenje je sveta Barbara ne le naša zavetnica za varno delo, temveč je tudi tista, ki vsaj simbolično bdi nad našim znanjem. Praznik sv. Barbare je pri nas priložnost, ob kateri v naši delovni sredini izkažemo posebno pozornost izobraževanju, torej področju, ki je temelj uspešnega razvoja vsakega podjetja. Tako v Premogovniku Velenje kot tudi hčerinskih družbah se vselej veselimo uspehov in dosežkov naših sodelavk in sodelavcev, ki ob delu pridobijo višjo stopnjo izobrazbe, saj smo prepričani, da je znanje izjemna vrednota, ki je med drugim tudi gibalo napredka. Odličnost v podjetju pa lahko dosežemo zgolj z nenehnim izpopolnjevanjem, nadgrajevanjem in s spreminjanjem.

Ob prazniku svete Barbare, zavetnice rudarjev, vsem zaposlenim v Skupini Premogovnik Velenje iskreno čestitamo, z željo, da nas ta v teh čudnih časih še posebej čuva.

SREČNO!