SKUPINA PV

Sporočila za medije

09.12.2020

Poklici v rudarstvu

Leto 2020 je leto prilagajanj na vseh področjih, tudi področje izobraževanja, žal, ni izjema. V Premogovniku Velenje smo v sodelovanju s Šolo za strojništvo, geotehniko in okolje do zdaj učence povabili na tradicionalno predstavitev poklicev, ki jih potrebujemo danes in jih bomo po prenehanju odkopavanja premoga, saj je Premogovnik Velenje že v teh časih usmerjen v prihodnost. Trenutno veljavni ukrepi nam žal tega ne dopuščajo, zato vam poklice –  geostrojnik rudar, geotehnik, mehatronik operater, strojnih mehanik, strojni tehnik, elektrikar in elektrotehnik – letos predstavljamo nekoliko drugače.

Vabljeni k ogledu filma »SREČNO, GLOBOKO POD POVRŠJEM«, kjer boste začutili utrip šolanja in realnega delovnega okolja (https://www.youtube.com/watch?v=tP9ZsuB-5y8&feature=youtu.be). V dodatno pomoč pri kariernem odločanju pa so vam lahko tudi priloženi dokumenti o štipendiranju, ugodnostih in zaposlovanju.

Znanje in veščine naših zaposlenih so za naš delovni proces ključnega pomena, zato gradimo na sistemu ustreznega zaposlovanja in nadomeščanja odhajajočih sodelavcev, razvoju naših zaposlenih ter optimistično zremo v prihodnost, saj menimo, da je kvaliteta našega kadra naša ključna prednost jutrišnjega dne.

SREČNO!

Pridruži se nam! (191 KB)
Poklici za danes in jutri (1.82 MB)
V Skupini Premogovnik Velenje zaposlujemo in štipendiramo (3.70 MB)
Štipendije (844 KB)
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas