SKUPINA PV

Sporočila za medije

11.12.2020

Motive za dobrodelni koledar Ženskega rokometnega kluba Velenje posneli tudi v Muzeju premogovništva Slovenije

Ženski rokometni klub Velenje je izdal koledar z dobrodelno noto, ki so ga poimenovali Velenje 2021. Preprosto ime nosi v sebi globoko sporočilo in pravijo, da je to najbolj srčen koledar rudarskega mesta. Julij je mesec v letu, ki ga še posebej zaznamuje premogovništvo, saj takrat praznujejo rudarji, z njimi pa celotna dolina. Posnetek, ki je nastal v Muzeju premogovništva Slovenije, je zato umeščen ravno v ta poletni mesec.

Člani kluba so se odločili, da bodo dobrodelni, saj bi šport, predvsem rokomet, želeli približati dekletom, tudi tistim, ki jim finančne zmožnosti ne omogočajo treningov. Sredstva bodo namenili za njihove brezplačne treninge in nujno potrebno opremo.

Koledar, ki predstavlja številne znamenitosti Velenja, in kaže na to, da je športno in srčno mesto, je po ceni 15 evrov naprodaj preko spletne prodaje trgovine Hummel, lahko pa ga naročite tudi na info@zrkvelenje.si. Člani ŽRK Velenje ga bodo po mestu Velenje in njegovi okolici dostavljali brezplačno.

   
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas