SKUPINA PV

Sporočila za medije

16.12.2020

Premogovniški gasilci bodo hvaležni za podporo in pomoč

Spoštovani,

raznos gasilskih koledarjev ob zaključku leta in obisk domov je tako za prostovoljna gasilska društva kot tudi za člane in krajane pomembna tradicija. Zbrana denarna sredstva večini društev predstavljajo znaten vir dohodka in zagotavljajo osnovne pogoje za delovanje društva – in naše, seveda, ni nobena izjema. Leto 2020 je bilo za vse nas posebno leto. Zaznamovala ga je epidemija novega koronavirusa, zaradi katerega so bili z namenom njegove zajezitve sprejeti številni ukrepi, med njimi tudi omejitev gibanja ljudi. Žal moramo zaradi navedenega našo tradicijo razdeljevanja koledarjev letos prekiniti.

Kljub temu nismo pozabili na vas in bomo vsem tistim, ki ste naš koledar prejeli že minula leta, v poštni nabiralnik dali tudi koledar za leto 2021, kot zahvalo za vašo dozdajšnjo pomoč in podporo. Čutimo in verjamemo, da vam ta malenkost lahko vsaj malo polepša praznične dni. Če nam kljub vsemu želite nameniti prostovoljni prispevek, ga lahko nakažete na naš račun SI56 6100 0001 8049 719 s pripisom donacija za delovanje društva.

Lahko pa tudi izpolnite Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije (https://edavki.durs.si/.../CommonPages/Opdynp/PageD.aspx...), naša davčna številka je 32145861. Hvaležni vam bomo!

Upamo in verjamemo, da bo prihodnji december ponovno drugačen in da bomo našo tradicijo lahko zopet oživili.

Članice in člani Prostovoljnega industrijskega gasilskega društva Premogovnika Velenje vam želimo mir v duši in toplino v srcu. Pogum velja, premislek pa tudi. Skupaj zmoremo!

OSTANITE ZDRAVI!

Pozdravljamo vas z gasilskim NA POMOČ in rudarskim SREČNO!

Prostovoljno industrijsko gasilsko društvo Premogovnik Velenje

   
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas