SKUPINA PV

Sporočila za medije

28.08.2008

Srečanje navijačev NK Rudar z nogometaši

Po ogledu treninga članske ekipe so jih nagovorili predsednik kluba Dejan Radovanovič, predsednik Velenjskih knapov Teodor Jelen in trener prvega moštva Marjan Pušnik.

Dejan Radovanovič je naprej predstavil upravo NK Rudar, nato pa se je navijačem zahvalil za podporo s tribun in jim obljubil še več akcij in srečanj, s katerimi se krepi pripadnost klubu in podpora na domačih tekmah in gostovanjih.
Teodor Jelen je poudaril pomen podpore, spodbude navijačev s tribun za dobro igro igralcev, poudaril pošteno navijanje in spodbudo tudi, ko moštvo ne zmaguje. Povabil je v vrste Velenjskih knapov nove člane.

Marjan Pušnik je predstavil način treningov ter pomen dobrega in strokovnega dela pri vzgoji in učenju nogometašev. Dejal je, da se vsi igralci v prvem moštvu še ne zavedajo, da igrajo v prvi slovenski nogometni ligi, zato bo čas do decembrskega premora pravi, da se pokaže, kdo je sposoben igrati med najboljšimi. Obljubil je dobro igro in boj za mesta v vrhnjem delu prvenstvene lestvice.

Zahvalil se je občinstvu, ki je znova napolnilo velenjske tribune, za športno navijanje, posebej pa so v moštvu veseli vseh, ki jih spremljajo tudi na gostovanjih in jih spodbujajo tudi, ko ne igrajo najbolje.

Udeleženci srečanja so z bučnim ploskanjem pozdravili vse besede, nato pa izrabili priložnost za sproščeno druženje in pogovor s člani prvega moštva.


Srečanje navijačev NK Rudar z nogometaši
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas