SKUPINA PV

Sporočila za medije

08.12.2009

Premogovnik Velenje na Razvojni konferenci SAŠA regije

Savinjsko-šaleška gospodarska zbornica bo v sodelovanju z Območno razvojno agencijo in območnima obrtno-podjetniškima zbornicama Velenje in Mozirje v četrtek, 10. decembra, v Centru Nova v Velenju pripravila Razvojno konferenco SAŠA regije.
Na njej bodo poskušali poiskati odgovore na vprašanja o značilnostih družbeno-ekonomskega okvira, v katerem bomo v Sloveniji poslovali in živeli v prihodnje.

Z referatom bo med govorniki sodeloval tudi direktor Premogovnika Velenje dr. Milan Medved.

V popoldanskem delu bodo ugledni gostje – med njimi bodo tudi dr. Matej Lahovnik, minister za gospodarstvo, dr. Anja Kopač Mrak, državna sekretarka v Ministrstvu za delo, družino in socialne zadeve, mag. Franjo Bobinac, predsednik Uprave Gorenja, dr. Milan Medved, direktor Premogovnika Velenje in predsednik Odbora za razvoj SAŠA regije, ter ekonomista prof. dr. Marko Jaklič iz Ekonomske fakultete v Ljubljani in dr. Peter Kraljić iz svetovalne družbe McKinsey – ob okrogli mizi poskušali odgovoriti na vprašanje, ali bo Slovenija po izhodu iz krize zgolj socialna država. 

Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas