03.02.2010

Z vključitvijo v SAŠA inkubator do priložnosti za pridobitev nepovratnih sredstev

Za podjetnike, ki so v procesu razvoja mladega inovativnega podjetja, organiziramo brezplačno informativno delavnico, na kateri bodo izvedeli, kako lahko izkoristijo storitve SAŠA inkubatorja in se potegujejo za subvencijo Slovenskega podjetniškega sklada v okviru bližajočega se razpisa P2 v letni višini 30.000 EUR za zagon njihovega start–up podjetja. Delavnica, ki jo organizirata SAŠA inkubator in Savinjsko-šaleška gospodarska zbornica bo potekala 15. februarja 2010 v prostorih Savinjsko–šaleške gospodarske zbornice v Velenju, in sicer v dopoldanskem terminu od 11.00 do 13.00  ter v popoldanskem terminu od 16.00 do 18.00.

Kako lahko za zagon lastnega podjetja pridobite do 70.000 EUR nepovratnih sredstev?

Slovenski podjetniški sklad bo predvidoma v sredini februarja 2010 objavil Javni razpis za sofinanciranje zagona podjetij v tehnoloških parkih in inkubatorjih P2, ki omogoča mladim, inovativnim podjetjem pridobiti nepovratno pomoč v višini 30.000 EUR v prvem letu, 30.000 EUR v drugem letu in 10.000 EUR v tretjem letu razvoja podjetja. Pogoj za prijavo na razpis je poleg kakovostnega poslovnega načrta in ustrezno izpolnjene prijavne dokumentacije tudi vključitev v podjetniški inkubator vpisan v evidenco subjektov inovativnega okolja pri JAPTI.

SAŠA inkubator, ki je vpisan v evidenco subjektov inovativnega okolja, vam skupaj s partnerji nudi kakovostno strokovno pomoč in infrastrukturo za uspešno uresničitev vaših podjetniških vizij. Vse podjetnike torej vabimo, da se najkasneje do 10. februarja 2010 prijavijo na delavnico, in sicer na elektronski naslov: petra.sitar@sasa-inkubator.si.

Za podrobnejše informacije o delavnici in pogojih za vključitev v SAŠA inkubator nas lahko pokličite na 03 899 61 90 ali posredujte vprašanja na petra.sitar@sasa-inkubator.si.