18.03.2010

Gost prenovil okrepčevalnico Arkada v Velenju

18. marca, po le treh tednih premora, vrata gostom znova odpira povsem prenovljena okrepčevalnica Arkada na Kidričevi 57 v Velenju, ki je v lasti hčerinske družbe Premogovnika Velenje GOST.
Lokal so prenovili v celoti, napeljali novo elektro, strojno in vodovodno inštalacijo, obnovili stene in tla ter zamenjali stavbno pohištvo. Skladiščni in kuhinjski prostori so opremljeni v skladu z zahtevami sistema HACAPP in omogočajo šestim zaposlenim boljše delovne razmere in kvalitetnejšo ponudbo hrane.
Sodobnejša oprema gostinskega dela bo zagotovo všeč gostom. Ti so predvsem okoliški stanovalci in delavci različnih podjetij, ki v Arkado prihajajo na malice in pizze, ponudbo Arkade pa so zdaj dopolnila še dnevna kosila in jedi z žara. V lokalu je 70 sedežev, pokrita terasa pa sprejme 40 gostov.
Gradbena dela je opravilo podjetje Pluton, elektro in strojne inštalacije HTZ Velenje, podjetje IXA je montiralo kuhinjsko opremo, notranjo opremo pa je načrtoval Arhitekturni biro Zadravec Ljubljana.

Na novo opremljeni prostori okrepčevalnice Arkada