SKUPINA PV

Sporočila za medije

18.03.2010

AquaVallis na sejmu Altermed

Med 19. in 21. marcem 2010 bo na celjskem sejmišču sejem alternativne medicine Altermed, na katerem se bo s programom AquaVallis predstavljal tudi HTZ Velenje.

Sejemske predstavitve programa AquaVallis vedno pritegnejo veliko pozornost. Nazadnje so ga predstavili na 49. mednarodnem sejmu DOM v začetku marca na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

S programom AquaVallis so predstavili različne možnosti filtriranja pitne vode tako za gospodinjstva kot podjetja in javne ustanove. Ogromno zanimanja za filtracijske sisteme so pokazale predvsem fizične osebe, ki ji ponujajo že utečene tipske rešitve za celotno hišo oz. stanovanja, s katerimi nevtralizirajo vodni kamen, odstranijo osnovne nečistoče in na mestu uporabe pitne vode še potencialne viruse, bakterije in težke kovine.

Uspešnost predstavitve bodo lahko analizirali v naslednjih tednih, ko bo na podlagi vzpostavljenih sejemskih kontaktov dejansko prišlo tudi do izdelav različnih ponudb oz. realizacije prodajnih aktivnosti programa AquaVallis.

AquaVallis je program, s katerim so se v HTZ Velenje v relativno kratkem času uspeli pozicionirati in postaviti ob bok konkurenci, ki je na področju filtriranja vode zelo močna in neizprosna.

Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas