07.04.2010

Premogovnik ponovno med finalisti za Energetsko učinkovito podjetje

V Skupini Premogovnik Velenje se zavedamo, da podjetje, ki danes ni energetsko učinkovito, ne more biti poslovno uspešno. Zaradi zavedanja v smislu učinkovite rabe energije in doseženih rezultatov v preteklih letih je Premogovnik Velenje že drugo leto uspešno kandidiral na razpis Energetsko učinkovito podjetje 2010, ki ga je pripravil časnik Finance v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarstvo in Ministrstvom za okolje in prostor.

Kot posebnost so letos prvič omogočili tudi glasovanje bralcev in uporabnikov spletne strani Časnika Finance. Ti lahko iz ožjega izbora prijaviteljev, ki ga je pripravila komisija, izberejo svojega favorita v posamezni kategoriji. Zmagovalci spletnega izbora bodo dobili posebna priznanja. Spletno glasovanje je ločeno od glasovanja komisije.
Glasovanje bo potekalo ta teden. Glasujete za Premogovnik Velenje tudi vi, in sicer preko spletne povezave:

link na stran za glasovanje

link na video na YouTube

Zahvaljujemo se vam za vaš glas.

Priznanja in nagrade bodo podeljene na Dnevih energetikov, 19. aprila zvečer v Portorožu.