SKUPINA PV

Sporočila za medije

12.05.2010

HTZ Velenje s programom AquaVallis na Mednarodnih dnevih medicine športa Slovenije

Od 13. do 16. maja 2010 bodo v hotelu Habakuk v Mariboru potekali Mednarodni dnevi medicine športa Slovenije, na katerih se bo s programom AquaVallis predstavilo tudi podjetje HTZ Velenje.

Podjetje HTZ Velenje bo na razstavnem prostoru predstavilo program AquaVallis oz. različne možnosti filtriranja pitne vode tako za gospodinjstva kot podjetja in javne ustanove. Proizvod AquaVallis je vrhunski dosežek na področju filtriranja vode in je plod raziskav znanstvenikov s področja nanotehnologije.

Letošnji organizatorji konference so Univerzitetni klinični center Maribor, Univerza v Mariboru, Nogometna zveza Slovenije in Olimpijski komite Slovenije. Poleg priznanih domačih in tujih strokovnjakov s področja športne medicine se bodo konference udeležile tudi znane osebnosti iz sveta nogometa, med njimi predsednik OKS Janez Kocjančič ter najvišji predstavniki Univerze v Mariboru in UKC Maribor. Poseben pečat bo letošnjemu kongresu dala tudi Nogometna reprezentanca Slovenije, ki bo samo nekaj dni kasneje pričela s pripravami za nastop na Svetovnem prvenstvu v Južni Afriki.

Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas