24.08.2010

SAŠA inkubator organizira prvo delavnico v okviru natečaja Zmagovalna ideja 2010

SAŠA inkubator vas vabi, da v okviru natečaja Zmagovalna ideja 2010 sodelujete na podjetniških delavnicah ter si naberete nova znanja in izkušnje iz sveta podjetništva. Svojo priložnost lahko izkoristite že na prvi delavnici, ki bo potekala 30. avgusta 2010, med 15. in 18. uro v prostorih SAŠA inkubatorja na Koroški cesti 62 b v Velenju. Predavatelja na tokratni delavnici bosta magister Matej Rus iz Ekonomsko poslovne fakultete Maribor in magistrica poslovnih ved Jerneja Kemperle iz SAŠA inkubatorja.

Delavnice so namenjene izključno pripravi poslovnega načrta, saj je le-ta bistven za udeležbo na tekmovanju ter za prejem nagrade.

Natečaj Zmagovalna ideja so v SAŠA inkubatorju zasnovali in skupaj s partnerji pričeli izvajati v letu 2008. Z njim želijo motivirati skupine, ki imajo poslovno idejo, da jo preverijo skozi pripravo poslovnega načrta z namenom ustanovitve podjetja.

Vabljeni!
(89 KB)