SKUPINA PV

Sporočila za medije

07.09.2010

HTZ Velenje na sejmu MOS v Celju

Na letošnjem 43. mednarodnem obrtnem sejmu MOS, ki bo v Celju potekal med 8. in 15. septembrom, se bo podjetje HTZ Velenje predstavilo že osmo leto zapored. Rdeča nit letošnje predstavitve podjetja HTZ Velenje v hali L so eksterni programi podjetja oz. programi, ki že vrsto let delujejo tudi na trgih izven Skupine Premogovnik Velenje. Ti programi so vodni filtri AquaVallis, sončne elektrarne Sonelex, program delovne zaščite ter Studio HTZ za oblikovanje.

V okviru programa AquaVallis bo predstavljen pretočni filtrni sistem, ki onesnaženo vodo prečisti do te mere, da postane pitna. Poleg bo nameščen pitnik za pitje sveže filtrirane vode, ionizator, športna plastenka in novost: otroški pitnik Pingo AquaVallis.

Program Sonelex bo predstavil sisteme za izgradnjo sončnih elektrarn in komponente za podkonstrukcije sončnih elektrarn, za katere imajo v HTZ Velenje sklenjene zastopniške pogodbe.

Predstavljeni bodo tudi novi modeli delovnih oblačil Modeo in Sport line program ter izdelki fotokopirnice in studia za oblikovanje – Studio HTZ.

Nastop na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju je dobra priložnost za dodatno predstavitev programov podjetja HTZ Velenje, vzdrževanja obstoječih poslovnih stikov in sklepanje novih poslovnih odnosov.

Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas