SKUPINA PV

Sporočila za medije

16.09.2010

Osma uspešna predstavitev HTZ Velenje na 43. MOS

Na 43. Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju se je osmo leto zapored predstavilo tudi podjetje HTZ Velenje. Rdeča nit njihove letošnje predstavitve so bili eksterni programi podjetja oz. programi, ki že vrsto let delujejo tudi na trgih izven Skupine Premogovnik Velenje. Ti programi so vodni filtri AquaVallis, sončne elektrarne Sonelex, program delovne zaščite ter Studio HTZ za oblikovanje.

V okviru programa AquaVallis je bil predstavljen pretočni filtrni sistem, ki onesnaženo vodo prečisti do te mere, da postane pitna. Predstavili so pitnik za pitje sveže filtrirane vode, ionizator, športna plastenka in otroški pitnik Pingo AquaVallis.
Program Sonelex je predstavil sisteme za gradnjo sončnih elektrarn in komponente za podkonstrukcije sončnih elektrarn, za katere imajo v HTZ Velenje sklenjene zastopniške pogodbe.
Na letošnjem sejmu so predstavili nove modele delovnih oblačil Modeo in Sport line program ter izdelke Studia HTZ, obenem pa tudi programe, ki so zanimivi za širše trženje, kot so varovanje, komunalne storitve, remontne elektro in strojne storitve. V grafični obliki so obiskovalcem tudi pokazali, da so del Skupine Premogovnik Velenje.

Celotno postavitev razstavnega prostora je organizirala marketinška ekipa HTZ Velenje v okviru Prodajno-komercialne službe. Predstavitev so ocenili kot uspešno in ugotavljali, da so v okolju že zelo prepoznavni.

Direktor Premogovnika Velenje dr. Milan Medved je v oceni nastopa Skupine PV in HTZ Velenje na MOS poudaril, da je bil viden zaokrožen koncept ponujanja izdelkov in storitev, ki jih Skupina PV trži izven dejavnosti pridobivanja premoga. »V Premogovniku Velenje namreč obvladujemo tehnologijo pridobivanja premoga, pridobivanje poslov na tržiščih izven energetike pa je zelo pomembno in zahtevno delo, ki se ga je treba prav tako naučiti.
Letos se je HTZ Velenje načrtno usmeril v trženje svojih izdelkov in njihov trud že kaže dobre rezultate,« je dejal dr. Medved.

   
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas